Tillbehör till iPhone

När mobiltelefonen befann sig i sin barndom var det väl få som tänkte sig att denna tingest skulle kunna utvecklas till en sådan allsidig produkt som den är idag. Utvecklingen går hela tiden framåt vilket medför att det med jämna mellanrum skapas nya produkter inom kategorin appar och tillbehör.

De som använder iPhone anser säkerligen att de inte kan vara utan denna vän. För den är faktiskt nästan som en kompis, din ständige följeslagare. Många vill också att den ska se snygg ut och det är enkelt ordnat med alla olika sorters skal och fodral som finns att välja på nu för tiden.

Ditt eget skal

Skapa ditt eget skal är en tjänst som får alltfler intresserade. Supporters till idrottslag har sitt favoritlags logga på skalet, men den som vill ha ett unikt utseende kan använda en bild eller teckning som grund och få denna applicerad på ett skal som passar aktuell iPhone-modell. Det tryckta motivet täcker telefonens bakre del och även sidorna. Någon vill ha en bild av sin katt, en annan föredrar en färgglad teckning som man gjort själv. Möjligheterna är många, bara fantasin sätter gränser.

Annat smått och gott

Hörlurar är ett annat självklart tillbehör – viktiga för att kunna lyssna på musik och även för att kunna ta samtal om man inte har händerna fria. Ett extrabatteri kan dessutom vara bra att ha med sig om man är på resande fot och inte har möjlighet att ladda telefonen under en längre tid. Armband man kan stoppa telefonen i vid träning är också populära och väldigt användbara, både vid konditions- och styrketräning.