Populära appar till din iPhone

Populariteten hos olika appar för mobila enheter kommer och går. För några år sedan hade många människor appen Wordfeud på sin iPhone, men sedan tröttnade man på den. Efter denna kom Candy Crush Saga som alla skulle spela, men även detta spel hade sin tid och nu är det andra spel som gäller.

Generellt är nog Facebook-appen en av de mest populära. Det har vid undersökningar visat sig att många människor tittar in på sitt Facebookkonto det sista de gör innan de somnar och det första de gör då de vaknar.

Något överraskande är det dock inte något spel som toppar listan utan i stället är det appen för Bank ID som under januari 2015 var den mest nedladdade appen och som tvåa kom betalningssystemet Swish. Utan Bank ID kan man inte verifiera sig i Swish. Detta tyder på ett förändrat beteende i våra surfvanor. Tidigare satt vi vid ett skrivbord hemma med en stationär dator och skötte våra räkningar och ekonomi. Nu gör vi det i sängen eller på väg till jobbet på bussen och tåget.

Lite längre ner på listan dyker dock Facebook upp tillsammans med Spotify och YouTube för lite underhållning ska vi ju ha.