Bästa tillbehören i företagsbilen

Om du har en företagsbil som du spenderar mycket tid i, är det bra om någon av dessa prylar finns med i bilen. Det underlättar körande och jobbdagen.

Mobilladdare

Ha en laddare som bor i bilen. Försök inte komma ihåg den vanliga laddare varje dag då du ska ut med bilen, ha hellre en som alltid ligger i bilen.

Handsfree

Vi blir väldigt distraherade av att prata i telefonen när vi kör, helst ska vi inte göra det alls. Men som företagare som är mycket ute på vägarna är det ett nödvändigt ont. Man måste vara kontaktbar. Skaffa en handsfree som kopplas samman trådlöst med telefonen. Du har båda händerna fria och slipper kablar mellan telefon och öronsnäckan.

Mobilhållare

Ibland ska man ut på okända marker och vet inte riktigt hur man hittar rätt adress. Tur nog har varje mobil GPS och vägbeskrivningsappar. Skaffa en hållare med sugpropp som du fäster på rutan eller instrumentbrädan och placera telefonen där. Du får uppsikt över kartan utan att behöva vrida på huvudet och har lättare att höra när appen dirigerar dig.

Reklamgrejor

Ibland uppstår det situationer där man vill göra lite reklam för företag. Kanske skriver du ett kontrakt med en ny leverantör, eller träffar en potentiell kund som behöver lite extra charmande. Förvara lite reklamprylar i skuffen eller baksätet som du kan dela ut när tillfälle ges. Det kan vara t-shirts i olika storlekar med företags logga, kepsar, pennor, kapsylöppnare, laserpennor eller USB-minnen. Alla älskar gratis och du får lite reklam.